Veliki UB40 rasplesali Špancirfest na kiši

Kiša koja je bila najavljivana cijele subote, ipak je, sve do iza 22 sata zaobišla Špancirfest. Kada su prve kapi počele padati, UB40 su već svirali i osvojili rasplesani Stari grad te vratili ljeto u Varaždin.

Špancirfest je vidio i prekrasni glazbeno-plesno-akrobatski show Davida Morena na Kapucinskom trgu, nevejerojatnu igru zvukova, boja i plesa u zraku. Kako bi nadoknadio zbog kiše izgubljeni petak, David će na Špancirfestu ostati još i danas te još jednom nastupiti u 21 sat na istoj lokaciji.

U prostorijama Turističke zajednica grada Varaždina je mladom Ivanu Svorniku svečano uručena cipela nastala u radionici “Moj dizajn, moja šuza” tijekom Festivala varaždinskih dvorišta. Radionica se održala na inicijativu TZGV i Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Studija u Varaždinu, a u projekt se uključio i salon Bočak cipele iz Zagreba, koji je na temelju odabranog dizajna cipele i izradio.

Nedjelja je, prema programu, prepuna događanja i u velikom će stilu zatvoriti 20. Špancirfest. Ulični performeri i svirači neće nastupati po kiši, ali čim se nebo barem malo otvori, izaći će na ulice i trgove Varaždina. Večernji program čine koncerti Marka Louisa na Korzu u 20, Vlatka Stefanovskog kod vile Bedeković u 21 te legendarne Zdenke Kovačiček na Starom gradu u 22 sata.

Ne zaboravite, u pronalaženju sadržaja, programa i stvaranju uspomena na 20. Špancirfest pomoći će i naša aplikacija:
Android App –> https://goo.gl/3tMHHn
iOS App –> https://goo.gl/XSm5RT

GALERIJA fotografija

leave a reply