Policijska uprava varaždinska na Špancirfestu

posjetiteljima festivala će davati korisne sigurnosne savjete i preporuke, dijeliti preventivno-edukativne tiskane materijale, letke i brošure

Za vrijeme održavanja ovogodišnjeg Špancirfesta, Policijska uprava varaždinska će, od petka, 17. do nedjelje, 26. kolovoza 2018. godine, svakodnevno od 17 do 21 sati, u Mobilnom policijskom informativnom centru u ulici Ankice Opolski, građanima i posjetiteljima festivala, davati korisne sigurnosne savjete i preporuke, dijeliti preventivno-edukativne tiskane materijale, letke i brošure. Djeca će u Mobilnom policijskom informativnom centru, uz razgovor s policijskim službenikom, koji će neposredno približiti zanimanje policajac, moći razgledati preventivno mobilno policijsko vozilo.
U ponedjeljak, 20. i utorak, 21. kolovoza, u Habdelićevoj ulici, na prostoru Parka kreative, održavat će se prometna radionica pod nazivom Prometna učilica, u vremenu od 9 do 12 sati.
Prometnu učilicu će provoditi policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa HAK-om Auto klubom Varaždin, a namijenjena je djeci predškolskog uzrasta i djeci nižih razreda osnovne škole. Djeca će, uz osnove prometne kulture, imati priliku zabaviti se crtajući prometne znakove i sudionike u prometu.
Pozivamo roditelje da dovedu djecu na radionice!
Svim posjetiteljima Špancirfesta želimo siguran i ugodan boravak u našem gradu!

leave a reply