NK Varteks počeo s pripremama za novu sezonu

Nogometaši Varteksa su nakon turbulentnog ljeta i neizvjesnosti oko ligaškog statusa, uz nekoliko dana zakašnjenja, ovog ponedjeljka, 23. srpnja, počeli s pripremama za novu sezonu, koju će igrati u MŽNL Čakovec – Varaždin.

Na prvom treningu sezone okupila su se uglavnom poznata lica iz prošle sezone, uz nekoliko novih članova tima poput Luke Domjana i Sandra Martinčevića, dok su klub u proteklom razdoblju napustili Luka Šiprak, Goran Spasić i Marko Posavec. Šiprak se vratio u Ždralove, Spasić je prešao u redove niželigaša Vidovca, dok je Marko Posavec svoj put nastavio u inozemstvu.

Ovim putem klub im zahvaljuje na doprinosu u protekloj sezoni te želi puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i sportskoj karijeri.

Ususret novoj sezoni i promjenama u svlačionici, iz kluba ističu da su u tijeku pregovori s još nekoliko vrhunskih pojačanja za ovaj rang natjecanja koja garantiraju ispunjenje ambicija. Posebno zadovoljstvo pričinjava interes mladih igrača željnih kvalitetnog rada i igračkog razvoja, što je i dugoročna vizija kluba.

Trener Orehovec je na prvom ovosezonskom okupljanju najavio još kvalitetniji rad nego protekle sezone, uz velik broj treninga i utakmica, pa će tako ovog tjedna Bumbari trenirati u utorak, srijedu i petak, dok ih u subotu očekuje prva pripremna utakmica, u kojoj će im protivnik biti NK Međimurec Dunjkovec.

Utakmica se igra na igralištu u Hrašćici ove subote, 28. srpnja, s početkom u 18 sati, a iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da dođu navijati i podržati igrače na početku nove sezone koja donosi nova uzbuđenja na travnatim terenima.

vije

leave a reply