Završna događanja programa 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade “Puma”

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA„ poziva obitelji poginulih, umrlih i nestalog, pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, građanke i građane na završna događanja povodom 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“. U četvrtak, 21. prosinca biti će polaganje vijenaca u 10,00 sati kod spomen-obilježja 5. bojne 1.A brigade ZNG na Vinici. U petak, 22. prosinca predviđeno je nekoliko aktivnosti kroz dan. U 10 sati u crkvi Dobrog pastira održat će se sveta misa, nakon čega će uslijediti polaganje vijenaca u kapelici Sv. Juraja u Optujskoj u 11,30 sati. Središnja aktivnost kojom će se zaokružiti program obljetnice je Svečana akademija koja će se održati u HNK Varaždin u 13 sati.
Konačno, u subotu, 23. prosinca u Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“ HNK Varaždin biti će organiziran koncert za mlade „Varaždinske rock snage za „PUME“ u 21 h. Ulaz na koncert je besplatan.
Također, ovim putem obavještavaju se svi zainteresirani da je u izložbenom prostoru palače Herzer postavljena izložba „7. gardijska brigada „PUMA“. Izložba će biti otvorena do 21. siječnja iduće godine, a može ju se posjetiti u redovnom radnom vremenu Gradskog muzeja Varaždin. Ulaz na izložbu je besplatan.
Radujemo se Vašem dolasku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *