Vrhunski varaždinski koncert Prljavog Kazališta za finiš Pantastic turneje!

U subotu 5. prosinca Pantastic turneja stigla je do svoje posljednje postaje – pred prepunim varaždinskim Kapucinskim trgom Prljavci su u blagdanskoj atmosferi održali posljednji koncert turneje i oduševili Varaždince i njihove goste.
PrljavoKazaliste_foto by Robert Midžić3Od 30. svibnja Pantastic turneja putuje Hrvatskom i grad po grad, postaju po postaju, oduševljava tisuće i tisuće fanova jednog od naših najpoznatijih rock bendova. Nakon spektakularnog otvorenja pred rasprodanom zagrebačkom Šalatom, turneja je gotovo 6 mjeseci putovala Hrvatskom. Zagreb, Koprivnica, Osijek, Požega, Čakovec i Bjelovar ove godine su uz Pantastic i Prljavo Kazalište obilježili 25 godina od nezaboravnog “Zabranjenog koncerta“ na nekadašnjem Trgu Republike te uživali u jedinstvenoj turneji koja je u sretne i odabrane gradove iz mjeseca u mjesec donosila cjelodnevnu zabavu i odličnu glazbu – za sve generacije!
U svemu tome ove subote uživao je i blistavo okićeni varaždinski Kapucinski trg prepun fanova legendarnih heroja ulice. Više od dva sata Prljavo Kazalište je pjesmom za pjesmom na nogama držalo pet tisuća Varaždinaca i njihovih gostiju koji su uživali u bezvremenskim hitovima i baladama jednog od naših najdugovječnijih rock bendova. Nezaboravnim pjesmama koje su obilježile generacije i generacije Prljavci su poveli svoju publiku na putovanje kroz gotovo 40 godina zajedničkog druženja, a rasplesani Varaždinci s rukama u zraku pratili su ih – svaki stih, svaki takt! “Mi smo cijelu ovu godinu svirali na Pantastic turneji i evo nas napokon u Varaždinu!

PrljavoKazaliste_foto by Robert Midžić1U ovo divno doba godine – sve najbolje vam želim!“ – pozdravio je Mladen Bodalec varaždinsku publiku, posljednju publiku ovogodišnjeg Pantastica, na kraju posljednjeg koncerta turneje.
Fantastičnim koncertom i posebnom atmosferom Prljavo Kazalište i njihovi Varaždinci na najljepši mogući način obilježili su početak ovog najljepšeg doba godine, ali i kraj turneje koja je u sedam gradova kontinentalne Hrvatske donijela odličnu zabavu i ljubiteljima dobre glazbe mnoga lijepa sjećanja.
Ovogodišnji Pantastic je gotov, no i za iduću godinu fakat. priprema jedinstveni koncept i odličnu zabavu! Ne znate još što vas čeka, ali znate da će biti – fakat. dobro! Uz nestrpljenje, vidimo se, družimo i zabavljamo iduće godine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *