UEFA EURO 2016™ i odlična zabava u Varaždinu i Koprivnici su pred vratima!

10. lipnja 2016. – Nogometni fanovi Europe, ali i šire, konačno su dočekali – danas počinje Europsko nogometno prvenstvo! 02press_Ban i Diktatori press foto01No, dobre vijesti za zaljubljenike u nogomet u dva sretna grada kontinentalne Hrvatske dobre su vijesti i za sve za nogomet zainteresirane, malozainteresirane i nezainteresirane jer u Varaždin i Koprivnicu, s odličnom zabavom i vatrenim navijanjem, uskoro stiže UEFA EURO 2016™ i Marijan Ban i Diktatori!
Rekviziti su spremni, ekipe okupljene, termini oslobođeni – od 10. lipnja najvažnija sporedna stvar na svijetu postaje – zaista najvažnija sporedna stvar na svijetu! Hrvatska reprezentacija na teren prvi puta izlazi 12. lipnja, no utakmice koje zaista s nestrpljenjem očekujemo susreti su s Češkom 17. lipnja i Španjolskom 21. lipnja jer oni u Varaždin i Koprivnicu, uz vatreno navijanje, donose i priliku za druženje, za zabavu, vrijeme za prijatelje – s Panom, UEFA EUROM 2016™ i Marijanom Banom i Diktatorima!
02press_Ban i Diktatori press foto02UEFA EURO 2016™, Marijan Ban i Diktatori i Pan 17. lipnja stižu na varaždinski Trg kralja Tomislava i 21. lipnja na koprivnički Zrinski trg i na njih donose, ne sumnjamo, najzabavnije nogometne dane ovog Europskog prvenstva. Druženje u oba grada počinje već popodne kada na gradske trgove Pan donosi zabavne igre, raznolike nagrade i osvježenje, nakon čega slijede i glasno navijanje uz drugi i treći okršaja hrvatske reprezentacije u skupini te prijenos utakmice na vrhunskom video ekranu, a i ples uz Marijana Bana i Diktatore. Uz odličnu zabavu po idealnom ključu – za svakog ponešto – prvo kolo Eura Varaždinci i Koprivničani jedva čekaju!
Europsko nogometno prvenstvo počinje već danas, ali i 17. i 21. lipnja brzo će doći – tada na varaždinskom Trgu kralja Tomislava i koprivničkom Zrinskom trgu ne štedimo glasnice i bodrimo naše Vatrene u vatrenim okršajima s Češkom i Španjolskom i u pohodu na visoki plasman na Euru 2016.
Znate već – #ajmoprobat!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *