U subotu adventska čarolija na Korzu uz The Frajle

I trećeg adventskog vikenda u Varaždinu posjetitelje očekuje bogat program, a vjerujemo da će vremenske prilike dopustiti da se programi i održe prema planu.
Na Trgu kralja Tomislava, odnosno Bijelom Korzu sutra će prijepodne nastupiti Mali slavuji Društva Naša djeca Varaždin, s početkom u 11 sati, dok će navečer od 19 sati za dobru zabavu biti zadužene uvijek drage gošće, The Frajle.
Prije nastupa Frajli, na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale biti upaljena treća adventska svijeća, a upalit će je predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Eva Škerbić, uz prigodni glazbeni program zbora mladih župe Ludbreg Trinitas.
I na Kapucinskom trgu, omiljenom odredištu klizača, predstoji veseli vikend. Uz cjelodnevnu priliku za klizanje, u subotu od 22 do 23.30 i Disko Sklisko, kuću Djeda Mraza koja je otvorena u subotu i nedjelju od 11 do 13 i od 17 do 19 sati, u subotu u 17.00 sati nastupit će Matt Shaft, a u nedjelju u 17.00 Štigleci.
Kiša je ipak poremetila večerašnje planove i nastup Trnje band tria, koji su trebali nastupiti na Trgu Miljenka Stančića, pa je njihov koncert odgođen za dva dana kasnije, nedjelju, 17.12. na istom mjestu, s početkom u 17 sati.
Ne propustite blagdansku čaroliju koja vas očekuje u središtu Varaždina!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *