U realizaciji članova projektnog tima Digitrans projekta uspješno završena prva radionica o Digitrans metodi namijenjena poslovnim subjektima

U organizaciji Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje d.o.o. (TICM d.o.o.), jednog od partnera na projektu Digital Transformation in the Danube Region – Digitrans koji se provodi unutar Interreg Transnacionalnog programa Dunav održana je prva u nizu od većeg broja planiranih radionica koje za cilj imaju pomoći poslovnim subjektima u razvoju njihovih digitalnih poslovnih modela. Prva radionica održana je za poduzeće LM komunikacije sa sjedištem u Čakovcu. Realizacija preostalih radionica usmjerenih na svakog poslovnog subjekta pojedinačno očekuje se do ožujka 2019. godine.
Na održanoj radionici, djelatnici poduzeća LM komunikacije imali su priliku upoznati se s tzv. Digitrans metodom razvijenom od strane međunarodnog projektnog tima kojeg čine 14 uglednih partnerskih institucija iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Bugarske, Mađarske i Rumunjske okupljenih za
potrebe realizacije projektnih ciljeva. Primjena Digitrans metode u poslovanju ima za cilj postići inovaciju postojećeg poslovnog modela i učinkovito upravljanje digitalnom transformacijom poduzeća.
Tim sa Fakulteta organizacije i informatike okupljenih unutar projekta Digitrans zbog svoje ekspertize u modeliranju digitalnog poslovanja i višegodišnjeg iskustva na sličnim projektima sudjeluje u realizaciji radionica kao partnerska institucija zadužena za osiguranje kvalitete implementacije i provedbe radionica, uz dokumentiranje naučenih lekcija i davanje prijedloga za poboljšanje istih.
Pozivamo sva mala i srednja poduzeća iz Varaždinske i Međimurske županije zainteresirana za implementaciju Digitrans metode kao i dobivanje važnih informacija vezanih uz realizaciju transformacije poduzeća da se prijave za sudjelovanje na radionici.

Prijava je moguća na Karlo Nadoveza – knadovez@foi.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *