Tri plavuše dovode kubansku salsu u Varaždin

Salsa kakvu plešu na Kubi – energična, zabavna i strastvena. U nju su se prije tri godine na tečaju kojeg je u Varaždinu vodio Kubanac Ramon zaljubile tri plavuše – Adriana, Ivana i Kristina.
Nakon više desetaka salsa festivala na koje su putovale po cijeloj regiji, odlučile su osnovati Blondish Salsa Crew i Varaždincima pokazati što to znači kubanska salsa. U subotu, 16. lipnja u TTS centru u Varaždinu održat će se prvi po redu festival kubanske salse Salsa Crew Explosion.
Salsa festivali doista su posebni doživljaj. Iako su često noge umorne od plesa, baterije su uvijek napunjene. Kako tako nešto ne postoji u Varaždinu, kao prave entuzijastice, ideju smo sprovele u djelo i nadamo se da će zaživjeti i da će se festival održavati svake godine. Instruktori koji će držati radionicu jedni su od najboljih u regiji – pojašnjava jedna od plavuša, Adriana Martinjak.
Salsa Crew Explosion sastoji se od dva dijela, onog za prave plesače i one koji će to tek postatii.
U prvom dijelu, od 14 do 18 sati na prvom katu TTS-a održavat će se radionice koje će voditi Nemanja Lazović, Nemanja Borisavljević i Ramon Noa Caraballo.
Drugi dio je Explosion party u Maraschino craft baru od 22 sata gdje se svi zainteresirani imaju priliku upoznati s kubanskom salsom. Ulaz je besplatan.

Detaljan raspored radionica:
14:00 – 15:00 Reggaeton – Nemanja Lazović
15:00 – 16:00 Bachata – Nemanja Lazović
16:00 – 17:00 Salsa Suleta – Nemanja Borisavljević
17:00 – 18:00 Salsa Partnerwork – Ramon
Prijave na radionioce: putem Facebook stranice Salsa Crew Expolosion (https://www.facebook.com/events/2105874439692081/)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *