Svečano zatvaranje studentskog natjecanja FOI CORE

Na Fakultetu organizacije i informatike je u utorak 3. svibnja 2017. održano službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2017 na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva koje su im zadale tri uključene tvrtke. Inače, FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva. Kroz suradnju s Fakultetom organizacije i informatike, ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već deseti put i omogućio studentima da pokažu svoje znanje u praksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.
Za poslovni slučaj ecx.io – trgovina bez blagajne, treće mjesto osvojili su Nino Žvorc i Dejan Mikuljan, drugo mjesto Ivan Solić i Igor Rinkovec, a prvo mjesto Tino Balint, Dejan Jakovljević i Tomislav Čivčija.
Na poslovnom slučaju NTH Mobile-a – Izrada sustava za automatsku komunikaciju uz pomoć „botova“, treće mjesto osvojile su Anja Vresk, Rea Todorović i Valentina Topolovčan, drugo mjesto Jura Šolja, Marko Zekan i Leon Redžić, a prvo mjesto Marin Mihajlović, Tomica Markulin i Petar Šestak.
Na poslovnom slučaju Podravke – osmišljavanje sustava za prikupljanje i daljnje upravljanje idejama, treće mjesto osvojili su Anamarija Toplak, Mia Srnec i Ante Šarić, drugo mjesto Robert Languš, Luka Majcen i Anto Grgić, a prvo mjesto Katarina Vučković i Tena Radanović.
Čestitamo svim natjecateljima i vidimo se na FOI CORE 2018!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *