Susret policijskih službenika-motociklista i članova moto klubova

U subotu, 14. travnja na poligonu Autoškole „Crnković“ u Kućanskoj ulici u Varaždinu, Policijska uprava varaždinska u suradnji s Autoškolom „Crnković“, Stanicom za tehnički pregled „Autoservisni centar“ d.d. i agencijom za marketing i usluge „Brzi mediji“ organizirala je susret policijskih službenika-motociklista i predstavnika i članova motoklubova s područja varaždinske županije.
Tema sastanka bilo je stanje sigurnosti u cestovnom prometu s posebnim osvrtom na stradanje mopedista i motociklista, kojih je prošle godine stradalo ukupno 36, od kojih je 11 zadobilo teške tjelesne ozlijede, 24 lake tjelesne ozlijede, dok je 1 mopedist smrtno stradao.
Nakon održanog sastanka, kapelan Policijske kapelanije Policijske uprave varaždinske, vlč. Ivica Horvat blagoslovio je sve sudionike i vozila, te je uslijedilo natjecanje policijskih službenika-motociklista i članova motoklubova u poznavanju prometnih propisa i spretnosti u vožnji motociklom na poligonu.
Najbolji u poznavanju prometnih propisa bio je policijski službenik Danijel Martan iz Postaje prometne policije Varaždin, dok je najbolji u vožnji spretnosti motociklom bio Antonio Vincek iz Policijske postaje Ivanec.
Tijekom održavanja susreta svi mopedisti i motociklisti imali su mogućnost obavljanja sigurnosno-preventivnog tehničkog pregleda svog vozila, kojeg su obavljali nadzornici tehničke ispravnosti Stanice za tehnički pregled vozila „Autoservisni centar“ d.d.
Najboljim natjecateljima su od strane PU varaždinske i STP „ASC“ d.d. uručene diplome iz poznavanja prometnih propisa i spretnosti upravljanja motociklom, kao i simbolične nagrade, a nakon čega je uz prigodni domjenak uslijedilo druženje članova moto klubova i policijskih službenika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *