Rock fešta u “Rogozu” – Veliko finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade “PUMA”

U Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“ u HNK Varaždin, 23. prosinca s početkom u 20,00 sati održati će se ROCK KONCERT, koji je i veliko finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“.
Koncert će otvoriti u 20,00 sati varaždinski band „TIMELESS“ koji će otprilike sat i pol „zagrijavati“ publiku starim dobrim rock hitovima. Nakon njih nastupiti će u idućih sat vremena, također varaždinski, hard rock band „ARITMIA“ koji znaju kako održati visoku razinu adrenalina, dok će, nakon žestoke rock uvertire, još žešće finale pripasti karlovačkom „THE TRIO“ – tribute to ZZ Top i AC/DC bandu, koji će se pobrinuti da se velika rock fešta nastavi do u sitne sate. Sve zajedno začiniti će i hostese uz čiju pomoć će biti podijeljene i nagrade za neke u publici koji će imati sreće.
Zagarantirana je vruća atmosfera u rock ozračju uz jaaaako puno odlične glazbe.
Pozivamo sve željne dobre glazbe i dobrog provoda da nam se pridruže u „ROGOZU“ i da svi zajedno na dostojanstven i pravi varaždinski način obilježimo finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *