Promovirana 7. generacija prvostupnika ekonomije i 10. generacija prvostupnika informatike

Na Fakultetu organizacije i informatike održane promocije studenata sa sveučilišnog preddiplomskog studija INFORMACIJSKI I POSLOVNI SUSTAVI i EKONOMIKA PODUZETNIŠTVA
U subotu, 17. siječnja 2018. u Gledalištu HNK u Varaždinu održana je 7. svečana promocija provostupnika ekonomije (81 promovenata) sa sveučilišnog preddiplomskog studija Ekonomika poduzetništva kao i 10. svečana promocija sveučilišnih prvostupnika informatike (150 promovenata) sa studija Informacijski i poslovni sustavi koji se izvode na Fakultetu organizacije i informatike.
Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Neven Vrček je čestitao promoventima i njihovim gostima na upornosti i želji da upišu, ali i završe jedan od studijskih programa na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin. S obzirom da se radi o preddiplomskim studijskim programima, dekan fakulteta je promoventima poželio uspješan nastavak studiranja na diplomskoj razini.
U realizaciji promocije, uz dekana prof. dr. sc. Nevena Vrčeka sudjelovala je prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Renata Mekovec, prodekan za poslovanje doc. dr. sc. Vladimir Kovšca, prof. dr. sc. Jurica Pavičić prodekan sa Ekonomskog fakulteta Zagreb i voditeljica studija Ekonomika poduzetništva izv. prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *