Održan prvi dio besplatnih likovnih radionica “Crtam pod vedrim nebom”

Tijekom proteklog vikenda na ovogodišnjem Špancirfestu, u dvorištu Palače Patačić-Bužim, u Kranjčevićevoj 1 bilo je premalo mjesta za veliki broj zainteresiranih koji su htjeli sudjelovati u besplatnim likovnim radionicama Škole crtanja i slikanja Galerije Klarić, pod nazivom – „CRTAM POD VEDRIM NEBOM“.
Iz tog razloga, pozivamo vas da nam se javite i za slijedeći vikend, da na vrijeme rezervirate jedan od ponuđenih termina, pošto je broj mjesta u radionicama ograničen a interes velik.
Dakle, radionice će se održati 26. i 27.08.2017. (subota i nedjelja) ujutro od 10-12 sati, te popodne od 17-19 sati.
Radionice su namijenjene svim uzrastima, od osnovnoškolaca do umirovljenika koji žele u ugodnom ambijentu centra grada, na pravom slikarskom „štafelaju“ isprobati svoje likovne sposobnosti pod stručnim vodstvom profesora i akademskog slikara Živka Skuhala.
Želja nam je da nam se svi zainteresirani koji žele naučiti ispravno crtati i slikati, nakon ovih pokaznih radionica, priključe odmah po završetku ovogodišnjeg Špancirfesta, u našoj Školi crtanja i slikanja Galerije Klarić.
Sve informacije i prijave na radionice mogu se dobiti u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu, ili na brojeve telefona 042/ 321 566 i 091/ 1400 160.
Veselimo se CRTANJU POD VEDRIM NEBOM!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *