Novi album i najnoviji singl Teške Industrije kao najbolji uvod za slavljenički koncert u Tvornici!

– Novi album i najnoviji singl Teške Industrije su vani, a koncert – pred vratima! 12. svibnja bend će u Tvornici Kulture predstaviti novi album “Selfie“ i najnoviji singl “Jednom daje nam Bog“, duet sa Željkom Bebekom koji je u prvih nekoliko sati preslušan više od 3000 puta, a uz Bebeka, Matiju Dedića, Slavonia Band i Nikšu Bratoša na pozornici i Raju u publici odličan tulum u Tvornici je – zagarantiran!
Prije nekoliko dana objavljen je “Selfie” – novi studijski album Teške Industrije na kojem je bend okupio 11 velikih hitova objavljivanih od 2012. godine do danas. Posljednji album, kompilacija “XL Nakon!” kojom je obilježeno 40 godina od osnutka legendarnog benda, predstavljen je na rasprodanom koncertu u dvorani Vatroslava Lisinskog, a novi “Selfie” bend će publici predstaviti na – “Selfieju u Tvornici“! Odličan slavljenički koncert, jer novi album i najnoviji singl su tu, uskoro izlazi i kolekcija svih dosadašnjih albuma, a rekord u broju selfieja s jednog događaja će pasti, sigurni smo, zaista je pred vratima – već idući četvrtak, 12. svibnja, tulum je u Tvornici!
“Selfie” otvara pjesma “Šta ti je život” koju je Teška Industrija objavila još na ljeto 2012. godine, a na njemu se nalazi i jedna od najuspješnijih pjesama benda, duet “Majske kiše” s legendarnim Kemalom Montenom. Osim dueta s Montenom i omiljenih “Moj svijet, zapleši”, “Pomračenje srca” i “Još gorim od tebe”, na albumu je i “Žena za utjehu” koju Industrija izvodi sa Slavonia Bandom te najnovija pjesma, koju smo jučer čuli u radijskoj premijeri, “Jednom daje nam Bog” – još jedan duet, ovoga puta sa Željkom Bebekom.
Sve pjesme s albuma koji će, kako se čini, obilježiti dueti udomaćit će se, sigurni smo, u radijskim eterima, no čuti ih prvi puta sve na okupu i uživo, uz goste, Željka Bebeka, Matiju Dedića, Slavonia Band i Nikšu Bratoša  – ma nema boljeg! Zato, Rajo, vidimo se 12. svibnja u Tvornici!
Ulaznice po cijeni od 50 kuna pronađite na www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *