Najbolji vozači moto krosa ove nedjelje u Breznici – Memorijalna utrka Mihael Leš

Nakon vrlo uspješno organizirane prošlojesenske prve pozivne Međunarodne motokros utrke, u nedjelju 30. travnja na rasporedu je Memorijalna motocross utrka Mihael Leš, koju motocross udruga PK Team Breznica organizira kao spomen na njihovog pokojnog člana.
Prema riječima predsjednika brezničkog motokros kluba Dejana Opeta, na utrci očekuju velik odaziv vozača ali i publike koju uz stazu očekuje ugostiteljska ponuda te zabavni dječji park i popratni sadržaji. Uz ovu proljetnu memorijalnu, u Breznici se na jesen priređuje i redovita motokros utrka, koja je lani uvrštena u kalendar Prvenstva Zagorja kada se nastupi i boduju, tako da će vozači nedjeljnu stazu ujedno moći upoznati te se tako pripremiti za jesensko natjecanje.
Povratnik na staze Brezničan Dejan Opet ali i nekolicina vozača koji voze Prvenstvo Hrvatske, također će uveličati nedjeljni dogadaj na stazi u Breznici.
Samo da još vrijeme posluži – optimistično zaključuju organizatori iz Motocross Kluba Breznica, kojima organizacijsku pomoć uz Breznicu pružaju i susjedne općine Visoko i Breznički Hum, kao i nekolicina privatnih poduzetnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *