Magma kup: Šure & Verdex krenuli 11-icom, ljepotica vikenda Hudek – Kostanjevec

Prvi vikend Ljeta u Sračincu, glazbeno-sportske manifestacije u organizaciji caffe bara Le Tresor te pod pokroviteljstvom Općine Sračinec, okončan je s mnoštvom atraktivnih sadržaja. Još u petak su uz sjajne revijalne utakmice najmlađih, večer začinili dečki iz Tarapana banda, u subotu je krenuo jaki malonogometni turnir Magma kup Sračinec 2018, večer pak je začinjena prekrasnim ambijentom uz veliko platno na kojem se pratila uvodna pobjeda Vatrenih na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije, nedjelja je donijela nastavak Magma kupa, ali i gužvu na zabavnom parku za najmlađe. Sve to dakako „uokvireno“ bogatom ugostiteljskom ponudom Le Tresora i budućeg restorana Le Martin, koji se otvara u srpnju u Nedelišću.

Najviše pozornosti ipak privlači malonogometni turnir koji se igra za prestižnih 15.000 kuna nagrade prvaku, a kojeg je u subotu otvorio prvak Hrvatske u mini nogometu MNK Junajted i Pekarnica Leskovar iz Petrijanca. Junajted je slavio 5:2, najavivši već sad pohod na najviši plasman. Najefikasniji je u dosad odigranim utakmicama bio sastav Šure Transporti & Verdex, pobijedivši čak 11:4 bartolovečku Gajbu, dok su ljepoticu vikenda odigrali u nedjelju Hudek Trgotrans i Eurotransporti Kostanjevec. Hruškar, Piskać, Hojski, Slunjski i ostali za sastav iz Biljevca, a zagorske uzdanice Majcenić, braća Kovačec, Vincelj, Švaljek i drugi u dresu ekipe iz Hrašćice odigrali su 1:1. U svakom slučaju, drugi će krug, kad krenu utakmice na ispadanje, biti više nego atraktivan.

Magma kup Sračinec 2018 nastavlja se danas (ponedjeljak) od 18 sati i igrat će se u istom terminu i svakog idućeg dana. U četvrtak će opet biti „ludo“ i pred velikim platnom (Hrvatska – Argentina u 20 sati), u petak, 22. lipnja, Ljeto u Sračincu dobit će dva dodatna natjecanja – turnir „3 na 3“ na mantinele i turnir u beli. Prijave za natjecanja primaju se na kontakt 091 2566 186 (Nenad).

cof
mde
mde
dav
dav
dav
cof

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *