Ljudi su ključ uspjeha u turizmu

Turistička zajednica grada Varaždina poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.
Varaždin, 29.11.2017. – Bogata turistička ponuda i kulturna bogatstva – nisu dovoljni za uspjeh u turizmu. Ključ uspjeha je ipak – čovjek. Srdačan domaćin koji svog gosta dočekuje prijateljski i ljubazno, pokloni mu osmijeh i teži da ga zadivi te da mu udovolji. Jer, upravo su djelatnici iz uslužnih i s turizmom poveznih djelatnosti i njihov odnos prema gostu temelj njegovog konačnog dojma o cijeloj destinaciji.
Varaždin bilježi kontinuirani rast broja dolazaka turista te je u prvih 10 mjeseci ove godine , prema podacima iz sustava eVisitor naš grad posjetilo 24.476 turista, što je gotovo 16 posto više nego u istom razdoblju 2016.
Uz ljubaznost i srdačanost svih Varaždinaca za to su zaslužni i djelatnici iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, u sklopu akcije Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, a iz sljedećih kategorija: organizator putovanja, agencijski djelatnik, djelatnik prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policajac, hortikulturni djelatnik te čistač.
Obrazac za prijavu može se pronaći na web stranicama www.tourism-varazdin.hr ili podići osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina radnim danom od 8 do 16 sati i subotom od 10 do 13 sati. Kandidature se zaprimaju do 5. prosinca 2017. godine, a mogu se slati elektroničkom poštom na adresu info@tourism-varazdin.hr ili osobno dostaviti u Turističku zajednicu grada Varaždina na adresi Ulica Ivana Padovca 3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *