Ljetni Mažoret kamp Varaždinskih mažoretkinja – Igre, treninzi, nastupi i upisi u Vatrogasnom domu

Nakon dvodnevnog boravka u Zadru i osvojenoga prvog mjesta na nedavno održanim Mažoret igrama 2018. u Ninu, Varaždinske su mažoretkinje prošle subote nastupile u programu Ljeto u Varaždinu. Nakon mimohoda pješačkom zonom grada u pratnji orkestra Limene glazbe Sveti Martin iz Breznčkog Huma, na Korzu su priredile polusatni scensko-plesni program, nastupivši s odabranim koreografijama i Plesom anđela. Osim toga Varaždinske su mažoretkinje svojim nastupom u mjesecu lipnju podržale atletski miting na stadionu Slobode te proslavu 20. rođendana mažoretkinja Goričana.
Predvodnica Varaždinki Ivana Cmrečki ističe kako će ovoga ljeta svakog utorka i četvrtka poslijepodne u dvorištu Vatrogasnig doma u Trenkovoj ulici održavati treninge i pripremati mažoret igre za djevojčice i djevojke željne druženja s mažoretkinjama.
– Vjerujemo da će se neke od sudionica ljetnoga Mažoret kampa odlučiti upisati i tako se priključiti mažoretkinjama jer upisi su u tijeku, a intenziviraju se početkom svake školske godine kada upisujemo u sve uzrasne kategorije – napominje voditeljica Varaždinskih mažoretkinja Anita Mikac Grabarić. Za sudionice Mažoret kampa Varaždinske su mažoretkinje pripremile cijeli niz zanimljivih igara i laganih treninga, kako bi djevojčicama uljepšale ljetne dane i ferije pretvorile u nezaboravno i zabavno druženje.
– Ljetni Mažoret kamp je besplatan a djevojčice nam se mogu javiti utorkom i četvrtkom u vremenu od 17.30 do 19 sati, te se tako uključiti u naše aktivnosti – napominje trenerica Brigita Zvonar.
Spomenimo i to kako će ovoga ljeta Varaždinske mažoretkinje nastupiti na međunarodnom Aeromitingu u Varaždinu u subotu 22. srpnja, dok će na 15. Reviji mažoret timova i Večeri mažoret plesa u subotu 25. kolovoza na ovogodišnjem Špancirfestu ugostiti 200-tinjak ponajboljih mažoretkinja iz svih krajeva Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *