Lipanjski program u kinu Galerija

Ljeto je rezervirano za romantiku i festivale, kako glazbene, tako i filmske. Stoga kino Galerija donosi dašak festivalske atmosfere i to premijernim prikazivanjem stranih animiranih i igranih filmova s dva etablirana hrvatska festivala.
Romantična drama „Ljubav na prvi pogled“, film je nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu te s tri francuska Cesara, a varaždinskoj će publici biti u petak, 10. lipnja i u subotu, 11. lipnja, u 20:30 sati, ali i u utorak, 14. lipnja, u 20 sati. Ljubavna priča, u režiji Thomasa Cailleya, prati Arnauda i Madeleine koji se upoznaju na tečaju samoobrane tijekom ljetovanja.
Ulaznica za projekcije drame u prodaji je blagajne kina Galerije po cijeni od 15 kuna.
phantom boySlijedi predstavljanje Animafesta u nedjelju, 12. lipnja, s dva programa: „Phantom Boy“ u 17 sati i „Cartoon d’Or“, izbor najboljih europskih animiranih kratkometražnih filmova, u 19 sati.
„Phantom Boy“, animirani film nagrađivanog francuskog studija Folimage, priča je o policajcu Alexu i dječaku Leu u misiji spašavanja New Yorka.
Cijena ulaznice za ovaj film iznosi 20 kuna.
Šest filmova u konkurenciji za nagradu „Cartoon d’Or“: Singl života, Jesenje lišće, Braća po oružju, Koda, Jedva čekam i Širi pogled, bit će prikazano u odmah nakon „Phantom Boya“ u varaždinskom gradskom kinu, a ulaz je besplatan.
Idući tjedan slijedi prikazivanje selekcije filmova s Festivala mediteranskog filma Split „Put u Istanbul“, „Druga majka“ i „U suton života“.
Ulaznice za te filmove također se prodaju na blagajni kina Galerija po cijeni od 15 kuna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *