Koncert Ivana Grobenskog u Galerijskom Centru

U Galerijskom centru Varaždin (Uska 7), u organizaciji Glazbene mladeži Varaždina, u petak 9.veljače s početkom u 20 sati održat će se akustični koncert Ivana Grobenskog iz Koprivnice.
Ivan Grobenski od prošle se godine, pored velikog broja izvrsnih projekata kao što su art kolektiv Moskau te nekadašnjih koprivničkih Lolita i Suho Grlo Nos, odlučio na samostalni izričaj i izbacio radove u vlastitoj produkciji koji su naišli na odlične reakcije kritike i publike. Evo kako su ga opisali neki:

“Ivan Grobenski poznat je na sceni kao član i frontmen umjetničkog Moskau, ali tek u projektu iza vlastitog imena i prezimena skida sve maske i donosi svoju najizravniju i najiskreniju glazbu dosad. Njegov prvi album Lessons in ”Life and Love” s pravom je dočekan hvalospjevima regionalne kritike, budući da predstavlja sam vrh ovdašnjeg kantautorskog outputa prošle godine, a lo-fi produkcija produbljuje osjećaj izravnosti ovog konfesionalnog materijala koji na trenutke može zazvučati poput nečega što bi Lou Reed pisao skidajući se s dopa.”

– Ivan Laić, glazbeni kritičar portala Ravno Do Dna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *