Jan Kerekeš i Cold Snap izazvali kaos na slovenskoj granici

Zbog gušćeg prometa u jeku turističke sezone i striktnije kontrole u skladu sa schengenskom uredbom, na graničnim prijelazima Hrvatske sa Slovenijom ovog ljeta stvaraju se kilometarske kolone, a nervozne reakcije putnika nije teško izazvati!

Na graničnom prijelazu Macelj zapeo je i naš poznati glumac i pjevač Jan Kekereš, koji se ovih dana sa svojim bendom COLD SNAP uputio na posljednji koncert u sklopu njihove turneje „ARISING TOUR 2017“ u Gornju Radgonu (SLO).

Kakav su kaos dečki izazvali u kilometarskoj koloni i kako su ujedinili nervozne vozače, pogledajte u video uratku koji su dečki pritom i sami snimili!
POTRUBI ZA EU / HONK FOR EU – Cold Snap

Inače, COLD SNAP- ovci su na spomenutoj turneji od svibnja ove godine, a u sklopu iste su odsvirali 22 koncerta diljem Europe, od kojih svakako treba istaknuti i nastup na popularnom EXIT festivalu u Novom Sadu. Publika ih je mogla čuti i vidjeti i na domaćim festivalima koji svake godine okupljaju sve više posjetitelja, među kojima treba posebno spomenuti DARK”O” Metal Fest u Rijeci, VLAJTERNATIVA festival u Benkovcu, IDEMO OTOK u Ludbregu i HOOMSTOCK festival u Humu na Sutli.

HVALA VAM PUNO i uvijek idite starom cestom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *