Festival „IDEMO OTOK“ u Ludbregu

Festival „IDEMO OTOK“ po 12. puta počinje 23. lipnja 2017. na Otoku mladosti u Ludbregu i to u organizaciji ludbreške Udruge LUMEN kojoj se po prvi puta pridružila varaždinska Kulturna udruga mladih CENTAR SCENA

Što nam festival ove godine donosi?

Od petka 23. do nedjelje 25. lipnja na Otoku mladosti, uz potporu Grada Ludbrega i gradonačelnika Dubravka Bilića, održat će se mnoštvo koncerata, kazališna predstava, izložba, ali i niz popratnih sadržaja, koji će obogatiti program ovog dugogodišnjeg festivala koji okuplja mlade iz Varaždinske županije i šire okolice!

Glavni headlineri ovogodišnjeg IDEMO OTOK festivala su:

najpoznatiji hrvatski metal bend COLD SNAP (Vž) i dugogodišnji punk bend DEBELI PRECJEDNIK (Os) koji će nastupiti u petak (23. lipnja), dok će u subotu (24. lipnja) publiku zabavljati legendarni rock sastav iz Zagorja ZADRUGA i R.H.C.P. tribute bend ONE BIG MOB (Čk).

Uz to, publika će se ove godine moći zabavljati i uz nastupe bendova: jamIT, U pol` 9 kod Sabe, Meant To Be, Bednja, Hrmülja, te DJ Cile i DJ Mile, a uz to u nedjelju 25. lipnja u 21,00 sat, festival po prvi puta ugošćuje i kazališnu predstavu, hit komediju Kerekesh Teatra „UFURAJ SE I PUKNI“ s Ljubomirom i Janom Kerekešom.
Link Facebook eventa: https://www.facebook.com/events/1299335526853880/?

Organizatori su također pripremili i zanimljive popratne sadržaje poput izložbe crteža akademske slikarice Maje Mezge (u prostoru Lumen-a), turnira u beli, POI dance-a, odbojke na pijesku, potezanja užeta i drugih sportskih aktivnosti na otvorenom, a za najbolje su osigurane i simbolične nagrade!

Važno je istaknuti i to da će već od ponedjeljka 19. lipnja pa sve do petka 23. lipnja mladi oslikavati zid kod Otoka mladosti u sklopu programa STREET ART!

Cijena minimalne donacije za ulazak na jedan dan festivala je 30 kuna, a za dva dana (petak i subotu) 50 kuna. Cijena ulaznice za kazališnu predstavu u nedjelju je 30kn za odrasle i 20kn za djecu. Kampiranje na festivalu je besplatno, isto kao i WIFI, a osigurali smo za sve posjetitelje hranu i piće po povoljnim cijenama, kao i popust za sve koji će na festival doći HŽ- om. Ulaznice se kupuju isključivo na ulazu na festival (mjesta ima dovoljno)!

Vidimo se na Otoku mladosti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *