Fakultet organizacije i informatike započeo s internim projektom Time 4 Science

Na Fakultetu organizacije i informatike, a na inicijativu prodekanice za znanstveno istraživački rad i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Nine Begičević Ređep započeo je interni projekt Time 4 Science koji za cilj ima organiziranje niza pozvanih znanstvenih predavanja i radionica eminentnih istraživača iz Hrvatske i svijeta. Predavanja su primarno namijenjena znanstvenicima i nastavnicima FOI-ja, zainteresiranim suradnicima i doktorskim studentima, ali i svima zainteresiranima za teme koje u sebi imaju istraživački i znanstveni potencijal.
Teme će biti vezane uz znanstvenoistraživački rad, znanstveno-istraživački proces, društvene, etičke i pravne aspekte znanstvenih istraživanja, metodologiju znanstveno-istraživačkog rada, predstavljanje istaknutih znanstvenih doprinosa i dr.
Također, kroz odabir tema i predavača ideja je podupirati diseminaciju znanstvenih istraživanja Laboratorija i Centara koji djeluju na Fakultetu organizacije i informatike.
Suvoditeljice projekta Time 4 Science su doc. dr. sc. Dijana Oreški i doc. dr. sc. Irena Kedmenec.
Prvo predavanje bilo je na temu Upravljanje intelektualnim vlasništvom u tehnološkim start-up poduzećima, a održao ga je istaknuti znanstvenik i stručnjak sa FER-a dr. sc. Dubravko Babić.
U studenom (7.11.2017.) planirano je gostovanje prof. Marka Bohaneca s Instituta Jozef Stefan na temu “Making research in decision support systems: Personal experience and lessons learned”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *