EKSKLUZIVNO: Nakon Stoke i Ante Casha, još jedno repersko obraćenje!

Nakon što je lavinu obraćenja u domaćem rap svijetu pokrenuo poznati reper Stoka, a njegovim putem krenuo i Ante Cash, nepoznati reper Brlja Špirit, također je doživio obraćenje. Brlja, koji je nedavno izdao prvi singl „Pijani ko guzica“ nikome nije dao intervju, ali je javno obznanio kako više ne pije iz čaše, već samo iz flaše.

 

„Ne mogu se načuditi kako sam do sada pio iz čaše. Otkud meni pravo da sa 17 godina, vođen nekakvim nezrelim aktivizmom, kritiziram ispijanje iz flaša i pijem iz čaše!?“ rekao je reper.

Brlja je ispričao da je prije bio ‘birtijska zalutala ovca’ koja je prema svojim intuicijama i osjećajima procjenjivala što je loše, a što dobro ispijanje.

“Tek sam prije četiri godine shvatio koliko sam bio u krivu oko mnogih stvari za koje mi je jetra govorila da su ispravne” – istaknuo je Brlja. Tvrdi da je u pubertetu zaglibio u paklu ispijanja pića iz čaše, ali nije se navukao jer je uvidio svoju ovisničku narav.

Brlja je prije četiri godine došao do ‘dna’.

Pred konobarom se, prepričava, raspao i dugo plakao. Nakon toga je dugo godina boravio na šanku tijekom kojih se sjetio grijeha iz mladosti i odrekao se čaše.

Sada svakodnevno pije iz flaše, pa čak i na putu do posla i nazad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *