22.7. Family day na Kapucinskom trgu

U sklopu Ljeta na Kapucinskom trgu ove subote, 22. srpnja posjetitelje očekuje – Family day, odnosno prava obiteljska zabava, za velike i male, u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina. Dok će najmlađi graditi kule od pijeska, igrati vodene igre za koje će se pobrinuti Rafting klub Matis, sudjelovati u igrama u sklopu Ljetne Super Soaker igraonice ili oslikavanju lica, oni nešto stariji moći će snage odmjeriti u odbojci na pijesku ili pak potražiti ljetno osvježenje u beach baru.
Prijepodnevni dio Family day-a uz vodene igre, igre na pijesku, Ljetnu Super Soaker radionicu i oslikavanje lica počet će u 10 sati i trajat će do 12 sati, dok će poslijepodnevni dio programa biti od 18 do 20 sati.
Obiteljski dan na Kapucinskom trgu završit će koncertom Mie Dimšić, mlade glazbene zvijezde čiji hitovi Život nije siv i Bezimeni ne silaze s vrhova top ljestvica.
Svi programi u sklopu Ljeta na Kapucinskom, pa tako i Family day-a su besplatni, stoga pozivamo i velike i male na subotnje druženje na Kapucinskom trgu.

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *