Supernova Varaždin donirala 5000 eura općoj bolnici

Varaždinski trgovački centar Supernova od gradnje 2008. i otvorenja 2009. godine aktivni je dionik suživota svoje i susjednih županija te osigurava više od dvije stotine postojanih radnih mjesta. Tako je blagdansko razdoblje ponovno humanitarno obilježeno dobrotvornom donacijom potrebitim ustanovama, točnije opremanjem Odjela za neurokirurgiju te Odjela za ortopediju i traumatologiju, koji djeluju unutar Službe za kirurške bolesti Opće bolnice u Varaždinu

  • 0
  • 255 views

Trgovački centar Supernova Varaždin održao je službenu primopredaju dobrotvorne donacije, kao dio pozitivne poslovne prakse, kojom unazad šesnaest godina redovito iskazuje potporu, brigu i poštovanje svojim sugrađanima i lokalnoj zajednici. Tom prilikom darovnicu u vrijednosti 5.000 eura za opremanje svojih prostora asortimanom iz trgovačkoga centra primili su zamjenik ravnatelja, pročelnik Službe za kirurške bolesti te voditelj Odjela za ortopediju i traumatologiju Marko Hlebar, specijalist kirurgije, ortopedije i traumatologije, jednako kao i voditelj Odjela za neurokirurgiju doc. prim. dr. sc. Nenad Kudelić, specijalist neurokirurg.

„Veliko hvala centru Supernova Varaždin u ime svih nas na doniranoj opremi. S veseljem prihvaćamo donaciju, koju ćemo iskoristiti za podizanje kvalitete pružanja usluga našim pacijentima. Nove artikle i opremu smo lijepo ukomponirali i osvježili naš radni prostor te doprinijeli boljoj funkcionalnosti prostorija, u kojima svakodnevno boravimo i radimo, a boravak bolesnicima učinili ugodnijim“, izjavio je pročelnik Službe za kirurške bolesti i zamjenik ravnatelja Marko Hlebar.

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin nastavilo višegodišnju praksu
Prev Post Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin nastavilo višegodišnju praksu
Dabrići GRK Varaždin među najperspektivnijima u Hrvatskoj
Next Post Dabrići GRK Varaždin među najperspektivnijima u Hrvatskoj
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *