Proslava 25. godišnjeg turnira u bejzbolu “Vindi Iso Sport 2023”

  • 0
  • 9,098 views


25. MEĐUNARODNI TURNIR “VINDI ISO SPORT 2023” pod ponosnim pokroviteljstvom Vindije dd, očarat će ljubitelje sporta od 24. kolovoza do 27. kolovoza 2023. S dvanaest žestoko natjecateljskih timova i preko 250 igrača koji dolaze iz pet različitih zemalja, ovaj turnir obećava uzbuđenja, druženja i bejzbolske akcije bez premca. Sportska tradicija: Turnir “Vindi Iso Sport” godišnji je spektakl kojim se obilježavaju posljednji dani renomiranog Špancirfesta. Varaždin već 25 godina svjedoči kako ova manifestacija iz skromnog lokalnog natjecanja prerasta u veliku međunarodnu atrakciju koja privlači ekipe i navijače sa svih strana.

 Ovogodišnje izdanje može se pohvaliti impresivnom postavom od dvanaest timova, od kojih je svaki spreman pokazati svoje bejzbolsko umijeće. Ovi timovi će donijeti svoju A-igru, predstavljajući svoje nacije s ponosom i odlučnošću. Od Hrvatske do susjednih zemalja i šire, ovaj turnir pokazuje snagu sporta da ujedini ljude iz različitih sredina.
Jedan od vrhunaca turnira je parada kroz grad u subotu. Ekipe će ponosno marširati, pokazati svoje boje i unijeti bejzbolsku atmosferu na ulice Varaždina. Ovaj događaj ne samo da slavi sport, već služi i kao dokaz kulturne razmjene i prijateljstva koje sport može potaknuti. Kulminacija turnira proslavit će se u Vindilandu, prikladnom mjestu koje je odabrao generalni sponzor, Vindija dd. poznat po prekrasnom programu za najmlađe i toplom gostoprimstvu, Vindiland je savršeno mjesto za igrače i obožavatelje da se okupe na nezaboravnoj ceremoniji zatvaranja. Ovdje će sportski duh biti potpuno prikazan dok timovi jedni drugima čestitaju na postignućima, a najmlađi fanovi se okušaju u ovom sportu.
Osim uzbudljivih utakmice , ovaj turnir je prilika da se zajednica okupi i prihvati sportski duh. Lokalne tvrtke, volonteri i navijači pridonose uspjehu ovog događaja, stvarajući živopisnu atmosferu koja se proteže daleko izvan bejzbolskog dijamanta.
 25. MEĐUNARODNI TURNIR VINDI ISO SPORT 2023 obećava proslavu bejzbolske izvrsnosti, kulturne raznolikosti i duha zajednice. To je dokaz trajne moći sporta da ujedini ljude preko granica, premosti jazove i potakne doživotna prijateljstva. Dok ljetno sunce zalazi za Varaždin, “Vindi Iso Sport 2023” ostavit će neizbrisiv trag u srcima svih sudionika, bilo na terenu ili na tribinama. Evo još 25 godina bejzbolske strasti i druženja u ovom očaravajućem hrvatskom gradu.  Vidimo se na tribinama stadiona “Home of Vindija Baseball” koji se nalazi na popularnom Srednjoškolcu.
Nakon tri godine ponovno na sceni Špancirfesta – Drele i Vid u komediji „Barica i Jagica”
Prev Post Nakon tri godine ponovno na sceni Špancirfesta – Drele i Vid u komediji „Barica i Jagica”
Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio Špancirfest
Next Post Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio Špancirfest
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *