Župnik Siniša Dudašek misom se oprostio od župljana Župe sv. Mihaela arkanđela Sračinec

  • 0
  • 202 views

Danas je Siniša Dudašek održao svoju posljednju misu u svojstvu župnika Župe sv. Mihaela arkanđela Sračinec. Kraj je ovo dugogodišnjeg službovanja u ovoj župi, koja pokriva područje Općine Sračinec i prigradskog naselja Hrašćica. Bila je ovo prilika da mu za sve dobro zahvale predstavnici župne zajednice i civilne vlasti Općine Sračinec.
– Velečasni Siniša, prije svega želim Vam zahvaliti na trudu koji ste uložili u vjerski život župe sv. Mihaela arkanđela, bili ste pravi i istinski graditelj vjere mještana Sračinca i Svibovca Podravskog. Uz vjeru, bili ste graditelj i u materijalnom smislu izgradnje i obnove vjerskih objekata, na to i Vi i mi svi možemo biti ponosni. Dovoljno je samo pogledati kako nam izgleda župna crkva, kapela sv. Benedikta u Svibovcu Podravskom te kapela Male Gospe, u
iju ste izgradnju bili uključeni od samih početaka uz obitelji Kirić. Suradnja Župe i Općine Sračinec bila je na izuzetno visokom nivou. Nakon 17 godina zajedni
kog djelovanja mogu vam u ime načelnika Novoselca kao i svih mještana Sračinca i Svibovca Podravskog reći veliko hvala, zaželjeti sreću u novoj sredini, uz nadu će te nas se rado sjećati i često nas posjećivati, – rekao je predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec Krunoslav Lukačić.

Župnik Dudašek odlazi na novu dužnost, župnika u Varaždinske Toplice. U svom je obraćanju zahvalio svim vjernicima, svim udrugama i institucijama s kojima je surađivao u proteklih 17 godina.

U Varaždinu otvorena izložbe u sklopu EU projekta SILVANUS
Prev Post U Varaždinu otvorena izložbe u sklopu EU projekta SILVANUS
Atraktivni program na varaždinskom aerodromu
Next Post Atraktivni program na varaždinskom aerodromu
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *