Uspješan završetak radionica modernog plesa u EU projektu “BUM CONNECTION!”

  • 0
  • 173 views

Danas je uspješno održana i posljednja online radionica iz programa modernog plesa u sklopu ESF projekta „BUM Connection: Poveži se kroz Balet, Urban i Modern!“. Radionice su se održavale online preko aplikacije Zoom od početka siječnja pa do kraja srpnja ove godine. Ukupno je provedeno 40 radionica u trajanju po 90 minuta, kroz dva ciklusa za napredne plesače i 3 ciklusa za početnike. U radionice se uključio 31 polaznik, u dobi od 7 do 24 godine, a 20 ih je uspješno završilo odabrani program. Polaznici su iz raznih krajeva Hrvatske.

Projekt „BUM Connection: Poveži se kroz Balet, Urban i Modern!“ provode Odred izviđača „Varaždin“ i Hrvatsko društvo inženjera geotehnike, a namijenjen je djeci i mladima do 25 godina starosti. Ukupna mu je vrijednost 65.805,30 eura (495.810,00 kuna), od čega 85 % sufinancira Europski socijalni fond, a 15 % državni proračun Republike Hrvatske. Sve su radionice za polaznike besplatne, a u tijeku su još radionice baleta i urbanog plesa.
Više informacija o projektu i svim radionicama može se pronaći na internetskoj stranici projekta https://bum.scout-varazdin.hr/ .

22. srpnja – blagdan Svete Marije Magdalene – Slavi se Dan Općine Breznica
Prev Post 22. srpnja – blagdan Svete Marije Magdalene – Slavi se Dan Općine Breznica
Performerska svjetska krema na 25. Špancirfestu
Next Post Performerska svjetska krema na 25. Špancirfestu
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *