Projekt „Čitanje na kotačima”

Poziv na jedinstveno događanje „Istraži knjižnicu“

  • 0
  • 2,297 views

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof poziva sve sugrađane na jedinstveno događanje „Istraži knjižnicu“. U srijedu, 7. lipnja u 12 sati kroz prostore i fond knjižnice posjetitelje će provesti stručni tim koji čine:

GOSPOĐA KRIMIĆ
GOSPODIN DJEČJA KNJIŽEVNOST
GOSPOĐA LJUBIĆ
GOSPODIN KLASIKA
GOSPOĐA STRUČNJAKINJA

Prikladno odjeveni na način kojim predstavljaju odjele novomarofske knjižnice, uz igru i zagonetke s postavljenim tragovima, svakako će stvoriti poseban ugođaj u knjižnici i čitaonici Novi Marof.
Knjižnica će tim povodom otvoriti svoja vrata za javnost kako bi se svi zainteresirani mogli pridružiti ovom jedinstvenom događaju.

Događanje se provodi u sklopu projekta „Čitanje na kotačima”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok će isto provesti posebni tim dramskih umjetnika i pedagoga, članova umjetničke organizacije „Točka na I“.

 

U sklopu projekta provode se brojne radionice i jednodnevna događanja. Nabavljen je i bibliokombi, prvi u Varaždinskoj županiji, koji će uskoro krenuti s dopremanjem knjiga čitateljima na kućni prag.

Operativna akcija “Pojas i mobitel”
Prev Post Operativna akcija “Pojas i mobitel”
Informativne sjednice Općinskog vijeća u Petrijancu – informacija o radu Turističke zajednice Sjever-Zagorja, Čistoće d.o.o. LAG-a Sjeverozapad, Varkoma i projekta Aglomeracije i prijavljenih projekata
Next Post Informativne sjednice Općinskog vijeća u Petrijancu – informacija o radu Turističke zajednice Sjever-Zagorja, Čistoće d.o.o. LAG-a Sjeverozapad, Varkoma i projekta Aglomeracije i prijavljenih projekata
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *