Ove subote glasni pucanj na Starom gradu izvodi Nenad Klepač, predsjednik uprave Vindije d.d.

  • 0
  • 3,948 views

Vjerujemo da je ovim oborinama došao kraj i da će se ove subote, 20. svibnja održati svečana smjena straže i izvesti glasni pucanj na Starom gradu. Upravni odbor Udruge za novog topnika predložio je Nenada Klepača – predsjednika uprave Vindije d.d.

Nenad je u Vindiji više od trideset godina i danas, zajedno sa ostalim članicama i članovima uprave upravlja jednom od vodećih kompanija u prehrambenoj branši. Dovoljno je spomenuti
3 700 zaposlenih, proizvodni pogoni širom Hrvatske i izvan nje, prodajni prostori,…. Više od trideset godina Nenad je u Vindiji i kako sam kaže: “Dragutin Drk me odgojio, a njegovi nasljednici izabrali.” U ova izrazito turbulentna vremena, sada možemo reči “postCovid” vremena, kada je gospodarstvo doista u teškom stanju održati proizvodnju samo po sebi je uspjeh. Oni malo stariji reči će da na ovim prostorima nikada i nije bilo “dobrih vremena” za gospodarstvenike: rat, poratno razdoblje, Covid, inflacija, kadrovski problemi (čitaj: pomanjkanja radne snage),… sve su to izazovi sa kojima se Vindija uspješno nosila i nosi se i dan danas. Očito vođeni onom sintagmom: “ulagati treba kad je teško” uspjeli su sačuvati teško stečene vodeće pozicije u prehrambenoj industriji, paralelno raditi na kontrolingu i razvoju novih proizvoda. Koliko Vindija, kao proizvodni subjekt znači za naš grad o tome ne treba trošiti riječi. Slobodno možemo reći da je ime Vidija sinonim za kvalitetu, a održati taj kontinuitet doista nije lako.
Biti na čelu takve kompanije dovoljan je razlog da Nenad stane iza Varaždinskog topa. Želimo, njemu i cijelom sustavu Vindija d.d. puno uspjeha u daljnjem radu.

Projekt „Čitanje na kotačima” – Započele radionice kreativnog pisanja
Prev Post Projekt „Čitanje na kotačima” – Započele radionice kreativnog pisanja
Izabrana nova dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa
Next Post Izabrana nova dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *