Završen prvi ciklus plesnih radionica za početnike u EU projektu “BUM CONNECTION!”

  • 0
  • 5,155 views

U nedjelju 30.04.2023. godine je u sklopu ESF projekta „BUM Connection: Poveži se kroz Balet, Urban i Modern!“ održana zadnja radionica početnog baleta s prvom grupom polaznika, čime je završen prvi ciklus početnih radionica iz sva 3 plesna stila.

Radionice su se održavale online preko aplikacije Zoom, subotom i nedjeljom od početka prosinca 2022. do kraja travnja 2023. godine. Svaka radionica odvijala se u 10 termina po 90 minuta. Uključilo se 9 polaznika, od kojih je 7 uspješno završilo odabrani program.

Na radionici „Urban“ polaznici su uz voditelja Antonija Jakića naučili osnove plesnog stila popping. Na radionici „Balet“ polaznici su naučili osnovne pozicije ruku i nogu, baletne vježbe na štapu i pripreme za piruete na centru. Na radionici „Modern“ polaznici su radili osnove floorworka, osnove baleta, razne improvizacijske vježbe i plesnu sekvencu. Radionice „Balet“ i „Modern“ vodila je Maja Petrović. Snimke svih radionica dostupne su na YouTube kanalu projekta,
https://www.youtube.com/@BumConnection .

Projekt „BUM Connection: Poveži se kroz Balet, Urban i Modern!“ provode Odred izviđača „Varaždin“ i Hrvatsko društvo inženjera geotehnike, a namijenjen je djeci i mladima do 25 godina starosti, iz cijele Hrvatske. Ukupna mu je vrijednost 495.810,00 kuna, od čega 85 % sufinancira Europski socijalni fond, a 15 % državni proračun Republike Hrvatske. Sve su radionice za polaznike besplatne.

Više informacija o projektu i svim radionicama može se pronaći na internetskoj stranici projekta https://bum.scout-varazdin.hr/ .

Malonogometna ekipa Druškovec pobjednik općinskog kupa!
Prev Post Malonogometna ekipa Druškovec pobjednik općinskog kupa!
Započinje novi Tečaj praktične filozofije…
Next Post Započinje novi Tečaj praktične filozofije…
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *