Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković ove subote puca iz topa

  • 0
  • 6,338 views

Ove subote, 22. travnja 2023. godine nastavlja se sa svečanom smjenom straže – na novoj lokaciji, ispred palače Patačić. Konačno, bez straha od kiše, sa veseljem možemo najaviti novog “topnika” Varaždinske građanske garde – zamjenika gradonačelnika Miroslava Markovića, mag.inf.

Miro je, ne baš tak stari, Varaždinec. Diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike, govori tri strana jezika, a osim što je zamjenik gradonačelnika član je i Glavnog odbora SDP-a Hrvatska i Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin. Oženjen je i otac dviju kćeri. Vrlo je aktivan član Predsjedništva Hrvatsko-Njemačkog društva Varaždin, Hrvatsko-Slovenskog društva prijateljstva Varaždin i Hrvatsko-Kineskog društva prijateljstva Zagreb. Miro je, nama Varaždincima, poznat koa principijelan čovjek, iskren, pošten i Varaždinu odan. Poznat je i po svojim jasnim stavovima kojih se ne srami izreči, uporan i predan svojim idejama i stavovima, hrabar i beskompromisan. I nema toga što ne bi uradio za Varaždin! A koliko je u tome uspješan najbolje govore rezultati skorašnjih lokalnih izbora. Ti rezultati govore i koliko mu Varaždinci vjeruju, a on sam profilirao se u čovjeka od riječi.
Za Miroslava kao da je izmišljena ona sintagma: “Nisam burek, pa da svakom prijam.” i s tom sintagmom on se vrlo lako i dostojanstveno nosi. U ovoj političkoj “đungli” teško je naći čovjeka tih vrlina i kvaliteta, čovjeka u zrelim, najboljim godinama i čovjeka velikog potencijala. Danas je politika vrlo nezahvalan posao, a ljudi poput Miroslava vračaju nam nadu i povjerenje – polako, ali sigurno.

Zato, ali i zbog svega onoga što je pred Tobom ponosni smo što od subote imamo takvog “stanara” kuće slavnih u Varaždinu. Mirek, i dalje samo hrabro i jako – kak i do sad – samo je nebo granica!!!

 

OPĆINA MARUŠEVEC: Danas komedija ČUDO i koncert DUŠKA KULIŠA!
Prev Post OPĆINA MARUŠEVEC: Danas komedija ČUDO i koncert DUŠKA KULIŠA!
Predavanje povodom Dana planeta Zemlje “Kelti – suživot s prirodom”
Next Post Predavanje povodom Dana planeta Zemlje “Kelti – suživot s prirodom”
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *