Dražen Zečić otkrio što publiku očekuje na velikom koncertu u Varaždinu

Jedan od naših najtraženijih pjevača zabavne glazbe 9. travnja održat će veliki uskršnji koncert pred varaždinskom publikom

  • 0
  • 141 views

Dugi niz godina prošao je od posljednjeg koncerta Dražena Zečića u varaždinskoj Areni, no u istoj atmosferi u kakvoj se s publikom tom prilikom rastao, 9. travnja nastavlja na velikom i dugoočekivanom uskršnjem koncertu.

”I ovoga puta, publici možemo obećati barem dva sata odlične zabave. Uz nekoliko pjesma s posljednjeg albuma ‘Srce moje iz bitaka sto’, pjevat ćemo, naravno, i stare pjesme koje su ljudima poznate i drage… I nećemo gledati ‘na sat’…” – otkrio je Zečić.

Ima li nade za nas’, ‘Niko nema dva života’, ‘Boem u duši’, ‘Pokidat ću lance sve’, ‘Zašto plačeš’, ‘Sve si sama odabrala’, te ‘Sokole’ samo su neki od najvećih hitova jednog od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autora zabavne glazbe, uz čije su pjesme odrasle mnoge generacije. Ne čudi, stoga, da je preostalo još jako malo karata za veliki uskršnji koncert, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim, kao i na benzinskim postajama Petrol.

 

Varaždinska građanska garda na tradicionalnoj “Proljetnoj paradi” u Linzu
Prev Post Varaždinska građanska garda na tradicionalnoj “Proljetnoj paradi” u Linzu
Misno slavlje na Cvjetnu nedjelju u varaždinskoj katedrali
Next Post Misno slavlje na Cvjetnu nedjelju u varaždinskoj katedrali
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *