Europskim kupom započinje nova stolnoteniska sezona

Europskim kupom započinje nova stolnoteniska sezona Grupna faza Europskog kupa za muškarce 2020. – 2021. započinje ovog petka 26.ožujka u 14 sati, a igrat će se u dane vikenda u Rumunjskoj, Španjolskoj i Hrvatskoj.
Utakmice će se prenositi uživo na ettu.tv, donoseći tako elitni stolni tenis uživo navijačima širom Europe.
Skupina A Europskog Kupa igra se u Rumunjskoj, a domaćin skupine je CSSSZAK Odorheiu Secuiesc. Skupina B igra se u španjolskom Centru Tecnificació les Borges Blanques, dok će C i D grupe ugostiti hrvatski prvak STK STARR u varaždinskoj Sportskoj dvorani Arena, uz pojašnjenje kako je C skupinu trebala ugostiti Belgija ali će je zbog lockdowna ugostiti Hrvatska.
U skupini A Fortune Kijev (Ukrajina) sastaje se s domaćinima CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc (Rumunjska) i s Stk Libertas Marinkolorom (Hrvatska).
U skupini B natječu se Asisa Borges Vall (Španjolska), GDCS Juncal (Portugal), TTSC UMMC-ELEM (Rusija) i ASD Marcozzi Cagliari (Italija).
U skupini C u Hrvatskoj u dvije će se skupine natjecati SK Vydrany (Slovačka), Solex-Consult Wiener Neustadt (Austrija) i Universidad De Burgos – TPF
(Španjolska), te u D skupini Top Spin Messina (Italija), PTE PEAC Kalo-Meh (Mađarska) i domaćin hrvatskog natjecanja varaždinski STK Starr.
– Ponosni smo što ćemo još jednom biti domaćini europskog turnira. S velikim zadovoljstvom dočekat ćemo igrače iz Mađarske, Austrije, Slovačke, Italije i
Španjolske. Natjecanje će se uživo prenositi na ettu.tv. Stolni tenis vraća se tako na europsku scenu, a Varaždin je očito najbolje mjesto za takav događaj, jer podsjećam kako smo i lani u ovo vrijeme bili domaćini Europskom natrjecanju, koje je ujedno jedini takav sportski događaj u vrijeme pandemije lani održan u Hrvatskoj – rekao je predsjednik STARR Ronald Redjep.

leave a reply