Odaberi Varteks i postani Bumbar!

Nadaleko je već poznato kako je Varteksova Škola nogometa najveselije sportsko mjesto na ovim područjima.

Nogomet, druženje i zabava su nam u prvom planu, a u naših 12 kategorija, podijeljene na 10 muških i dvije ženske selekcije, nogomet igra preko 200 igračica i igrača.

Proljeće je pred vratima, a uz lijepo vrijeme dolazi i još veća potreba za provođenjem što više vremena na otvorenom. Škola nogometa NK Varteksa pruža sjajne uvjete u našem kampu u Hrašćici koji svakodnevno dotjerujemo i razvijamo kako bi bio zadovoljen svaki aspekt modernog nogometaša. Od terena s umjetnom travom i onog s prirodnom, do svlačionica, zajedničkih prostorija, pribora za trening, dresova i kreativnih vježbi.

Naši treneri, oni od najmlađih pa do najstarijih kategorija, nisu samo stručnjaci u području fizičke pripreme, već im je bitno što sami nogometaši žele. Pedagoški pristup kojim pristupaju svakom pojedinom mladom igraču u razvoju pruža potpuni doživljaj najvažnije sporedne stvari na svijetu – u tvojem susjedstvu.

Između ostalog, dva puta godišnje organiziramo veliki Bumbar Kup u kojem se u dvorani Arene Varaždin, uz naše male Bumbare, natječu i ostali mali nogometaši iz cijele regije!

Komunikacija i koordinacija s roditeljima, jednostavan i iskren pristup, zajednička želja da svi napredujemo iz dana u dan – sve je to pokretač jednog velikog kotača koji je nezaustavljiv u našem sportskom, nogometom i životnom putu.

Nogomet je više od same igre, a s nama je to lako iskusiti.

Ono što u narednom razdoblju želimo povećati je sami kapacitet Škole nogometa i zato tražimo:

– Djevojke od 6 do 16 godina koje žele postati dio naše vesele nogometne družine i jednog dana igrati prvu ligu!

– Dječake od 6 do 12 godina koji će na treninzima učiti, na terenu i utakmicama pokazivati što znaju, a u budućnosti trčati na velikim travnjacima diljem nogometnog svijeta

Prvi tjedan treninga besplatan je za sve koji dođu u naš kamp u Hrašćici (Ulica Ruđera Boškovića 11, Hrašćica).

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na sljedeći način:

Prijavi se na:
Inbox: NK Varteks Škola nogometa
Telefonski: 095 522 6566
E-mail: skola-nogometa@nk-varteks.com

#nkvarteks #konektajse #CityConnect

leave a reply