Obilježavanje Nacionalnog dana sigurnosti cestovnog prometa

Policijska uprava varaždinska i Postaja prometne policije Varaždin, 21. listopada 2020. godine obilježavaju Nacionalni dan sigurnosti cestovnog prometa preventivnim projektom „Neka svaki dan bude siguran“.
Program započinje u 12 sati paljenjem sirena u trajanju 30 sekundi na stacioniranim policijskim vozilima na obilježenim raskrižjima (Optujska-Trstenjakova, Kružni tok Braće Radić, kružni tok Miroslava Krleže i Koprivnička – Međimurska).
Obilježavanju će sudjelovati predstavnici onih organizacija koje su vezane ili doprinose sigurnosti i tme će poslati poruku svim sudionicima koji na bilo koji način sudjeluju u prometu o važnosti poštivanja prometnih propisa.

Napominjemo da će se odvijanje programa održavati uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera HZJZ i nadležnog Stožera civilne zaštite s ciljem sprječavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

Program je predviđen prema sljedećem rasporedu;

11.30 – 11.50 okupljanje sudionika na Kapucinskom trgu u Varaždinu
12.00 davanje informacije policijskim službenicima i zvuk sirena u trajanju od 30 sekundi na stacioniranim policijskim vozilima na obilježenim raskrižjima, te znak za početak obilježavanja programa i Nacionalnog dana sigurnosti u cestovnom prometu
12.01 – 12.05 kratki uvod i najava programa od strane voditelja programa
12.05 do 12.10 produkcija video i audio spota „Četiri ubojice u prometu“
12.10 – 12.15 kratki govor predstavnika PU varaždinske o obilježavanju
12.15 puštanje balona (po 4 balona od strane svakog predstavnika institucije simbolično obilježavanje završetka programa)
12.15 – 12.25 davanje izjava za medije

leave a reply