Savjetovanje – Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o stipendiranju učenika i studenata koji se školuju na srednjim školama i visokim učilištima

U razdoblju od 2. lipnja do 2. srpnja 2020. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o stipendiranju učenika i studenata koji se školuju na srednjim školama i visokim učilištima. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s izmjenama i dopunama Odluke o stipendiranju učenika i studenata koji se školuju na srednjim školama i visokim učilištima te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Izmjenama i dopunama ove Odluke nastoje se urediti pitanja koja su se u praksi, odnosno provedbi Odluke, pokazala spornima.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2020-godini/) pod rednim brojem 3.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 2. srpnja 2020. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za kulturu, obrazovanje i sport, Preradovićeva 10, Varaždin, s naznakom „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o stipendiranju učenika i studenata koji se školuju na srednjim školama i visokim učilištima“ ili na e-mail adresu drazenka.devic@varazdin.hr, također putem obrasca.

leave a reply