Poziv za prijavu za parcelu na gradskim vrtovima “Zlatni vrtovi” na Banfici

Potaknuti pozitivnim iskustvom vođenja “Čudesnih vrtova” u Biškupcu, gdje 100 – njak obitelji svake godine uzgaja hranu za vlastite potrebe, rekreira se na otvorenom, druži i prakticira zdrave načine života, te željom da se što većem broju zainteresiranih građana omogućiti što jednostavniji i lakši pristup ovom načinu kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, odlučili smo da od ove godine pokrenemo još jedne vrtove, ovog puta na sjevernom djelu grada, Banfici.
Parcela namjenjena za “Zlatne vrtove” veličine je cca 6000 m2 i na podijeljena je na 62 parcele veličine 65m2. Grad Varaždin financirao je početnu pripremu zemlji te omogućio dostup vodi za zalijevanje.
Prošli petak prvih 30 – tak građana preuzelo je svoje parcele a ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave za svoju gredicu. Prijave se vrše isključivo ispunjavanjem prijavnice na linku koji možete naći na našoj stranici www.gredica.hr ili https://forms.gle/7VcBVkJtytxcW2YC7 , a prednost imaju građani stanari sjevernog djela grada te umirovljenici.
Veselimo se novim vrtlarskim druženjima!

leave a reply