Dođite na pravu poslovnu konferenciju u Sračinec

Mještanka Mateja Križnjak iz Sračinca, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Sračinec, 14. ožujka 2020. s početkom u 10 sati organizira konferenciju pod nazivom “Mind the Gap”.
Konferencija će okupiti izuzetne govornike respektabilnih karijernih priča s ciljem poticaja mladih na proaktivnost i odvažnost u kreiranju vlastitih mogućnosti.
Ovogodišnji govornici konferencije su uspješni ljudi, koji će prema uzoru na poznati TEDx Talks prenijeti svoja životna i karijerna iskustva  s mladim ljudima u publici.
Konferencija tako okuplja  neka poznata lica, uspješne poduzetnike i mlade osobe koji su ostvarili zapažen uspjeh, ne samo u okvirima Republike Hrvatske, već i susjedne nam Slovenije.
Svoje  uspješne poduzetničke i osobne priče tako će podijeliti: Jan Kerekeš (KEREKESH TEATAR), Mijo Majhen (MM HAIR), Anđelko Novak (FREEWA), Luka Veverec (PARK ZNANOSTI), Matej Grozdanović ( MODULOS- modularni stol), Ivan Jelušić (ORQA FPV), Goran Vrabec (Volim ljuto), Dino Julius i Luka Hrgović (SLICE OF LIFE).
– Ove godine održat će se druga po redu konferencija Mind the Gap , koja je na moju radost već prvim izdanjem pronašla svoju publiku i naišla na brojna odobravanja. Drago mi je da je i Općina Sračinec prepoznala važnost ovakve aktivnosti i ove godine odlučila podržati organizaciju događaja, – istaknula je Mateja Križnjak, idejni pokretač ove konferencije.
Konferencija je namijenjena studentima, inovatorima, mladim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima i onima koji jednostavno traže inspiraciju i žele nešto novo naučiti.
Sve dodatne informacije nalaze se na web stranici konferencije: http://www.gapconf.eu , gdje se mogu rezervirati ulaznice. Jednako tako, sve preostale informacije, mogu se naći na FB stranici i Instagram profilu konferencije.
Zahvaljujući  ovogodišnjim sponzorima i generalnom pokroviteljstvu Općine Sračinec, ulaz je za sve sudionike besplatan.

leave a reply