U Klubu za zapošljavanje Varaždin započele aktivnosti individualnih savjetovanja za nezaposlene

Job Club Varaždin započeo je s provedbom individualnih karijernih savjetovanja za nezaposlene, koja se održavaju u Kratkoj 2 u Varaždinu. Individualna savjetovanja provodi Voditeljica kluba, a mogu im pristupiti svi zainteresirani koji trebaju pomoć u pisanju prijave, motivacijskog pisma i životopisa za konkretni posao, u pripremi za razgovor s poslodavcem ili bilo što drugo u vezi s traženjem posla, zapošljavanjem ili samozapošljavanjem. Individualna savjetovanja koja njeguju pristup „jedan na jedan“ rezultirat će lakšim prepoznavanjem eventualnih problema koje korisnici imaju u aktivnom traženju posla te shodno tomu i lakšim pronalaženjem primjerenih rješenja.
Kako bi dogovorili termin za savjetovanje, svi zainteresirani mogu se javiti u prostore Kluba za zapošljavanje Varaždin, Kratka 2, ponedjeljkom i petkom u terminu od 12 do 14 h te srijedom od 14 do 16 h. Dogovor termina također je moguć telefonom na broj 042 562 085 ili e-mailom na adresu projekti@uig.hr.
Klub za zapošljavanje Varaždin je projekt koji provodi Hrvatsko društvo inženjera geotehnike te je u cijelosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost projekta je 977.649,32 kuna. Projektom se kod mladih nezaposlenih osoba, u dobi od 15 do 29 godina, osim specifičnih vještina za traženje posla, želi unaprijediti i njihove opće vještine kao što su komunikativnost, profesionalnost, multikulturalnost i druge te na taj način povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada i olakšati im zapošljavanje na odgovarajućem radnom mjestu.
Sve potrebne informacije o projektu, kao i obavijesti o najnovijim zbivanjima mogu se pronaći na internetskim stranicama projekta jobclub.uig.hr .

leave a reply