5. Humana akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”

Dječji klub Dalmalino sa suradnicima donosi na dječje odjele svijet igre, smijeha i radosti u Zadru, Splitu, Zagrebu i Varaždinu.

5..Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!” u OB – VARAŽDIN na Odjelu za pedijatriju, održati će se 17. prosinca ( utorak ) 2019.g. s početkom u 11,00 sati.

Sudjeluju: Miraculous Ladybug, LOOP Glazbena agencija, Varaždinske mažoretkinje i Glazbena škola u Varaždinu. Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha. Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Rijeka, Osijek, Varaždin, Pula, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Zabok, Sisak,. ).

leave a reply