Humanitarno donatorska akcija – Karaoke

Rotaract klub Varaždin drugu godinu za redom održava humanitarno donatorsku akciju Karaoke. Humanitarne karaoke će se održati 20.12.2019. u pubu Medina škrinja u 20:00 sati.

Ovaj put u suradnji sa Društvom naša djeca sakupljamo novčana sredstva za projekt Za osmijeh djeteta u bolnici, koji ujedno ove godine obilježava 20 godina postojanja. Riječ je o projektu u kojem sudjeluju volonteri koji svojim vrijednim radom pomažu djeci da prebrode najteže trenutke tijekom boravka u bolnici.

Isto tako, pozivamo vas da ukoliko kod kuće imate slikovnice, igračke, društvene igre i sl., a ne trebaju vam i želite ih donirati, ponesite i to sa sobom na akciju, a mi ćemo te stvari proslijediti djeci na odjelima pedijatrije i dječje kirurgije Opće bolnice Varaždin.

Pozivamo vas da se ohrabrite i pokažete svoj pjevački talent, a ujedno da se dobro zabavite i proveselite u ovo najljepše doba u godini. Preporučena donacija kod prijave za sudjelovanje na karaokama je 10kn.

Naravno, nećemo vas ostaviti kratkih rukava, pa smo vam i ove godine pripremili vrijedne nagrade. Očekujemo vas u velikom broju.

Dodatne informacije potražite na facebook stranici Rotaract kluba Varaždin.
https://www.facebook.com/racvarazdin/?ref=bookmarks

leave a reply