Dvorana OŠ Breznički Hum – subota 2.11. u 15 h

5. kolo HEP Superlige: STK Starr – STK Split

Dvostruki državni prvaci u stolnom tenisu u subotu će u dvorani škole u Brezničkom Humu ugostiti stolnotenisače Splita u 5. kolu domaćeg natjecanja unutar HEP Superlige. Bit će to sedmi uzastopni susret što ga igrači STK Starr igraju u razdoblju od protekla dva tjedna.
Podsjećamo, u nastupu u europskoj Ligi prvaka nakon gostovanja i poraza od Sportinga u Lisabonu prošle su srijede u Varaždinu u uzvratnom susretu Lige ugostili trofejnu ekipu Borussije Dusseldorf od koje su poraženi identičnim rezultatom 3:0 kao i tjedan ranije u Njemačkoj. U međuvremenu su pobijedili ekipe Libertas Marinkolora, Dugog Sela i Slavonskog Broda u domaćem natjecanju.
Nakon brojnih dosadašnjih susreta u dvoranama u Varaždinu, Svetom Martinu na Muri i Sračincu, susret protiv Splićana prvi će put biti upriličen u dvorani u Brezničkom Humu. Utakmici će prisustvovati kineski trener Huang Yiping koji je u dogovoru s Vladom Narodne Republike Kine poslan u Varaždin s ciljem pomoći u stručnom radu s mladima i djecom. Riječ je o još jednoj aktivnosti promocije stolnog tenisa među mladima a u sklopu Regionalnoga stolnoteniskog centra, ali i u sklopu obilježavanja blagdana Svetog Martina biskupa i Dana općine Breznički Hum.
Početak susreta između Varaždinaca i Splićana je u subotu 2. studenoga u 15 sati uz besplatan ulaz za posjetitelje.

leave a reply