1. humanitarna utrka grada anđela šŸ˜‡

Atletski klub ā€žVaraždin”, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Grad Varaždin organiziraju ā€ž1. humanitarnu utrku grada anđela”, za Ivana KiÅ”ića, oboljelog od cerebralne paralize. Sav prihod od skupljenih kotizacija, koja je ujedno donacija i iznosi 50 kuna, namijenjen je za troÅ”kove Ivanova liječenja. U Zagrebačkoj banci je u tu svrhu otvoren poseban žiro račun za Ivana, IBAN: HR6223600001502617718 i sve će uplate biti transparentne i dnevno se ažurirati.

Ideja je da utrka postane tradicionalna i da se svake godine skupljena financijska sredstva doniraju nekome drugome u potrebi.

Molimo sve klubove, koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju, da se poslikaju u svojim klupskim obilježjima i sloganom utrke (ā€žTrčimo za Ivana” – slobodno modificirate i uključite naziv vaÅ”eg kluba) te da sliku objavite na druÅ”tvenim mrežama uz hashtagove #TrčimoZaIvana #PrvaHumanitarnaUtrkaGradaAnđela ili nam poÅ”aljite na mail info@ak-varazdin.hr

Također vas pozivamo da se u Å”to većem broju priključite utrci 12. listopada, startom u 10.00 sati na Kapucinskom trgu, duljina utrke je 4.8km, a prolazi gradskim ulicama i bedemima Staroga grada.

Dobro je činiti dobro! Trčimo i zajedno pomozimo oboljelom Ivanu! ā¤šŸƒā€ā™€ļøšŸƒā€ā™‚ļø

leave a reply