1. humanitarna utrka grada an─Ĺela ­čśç

Atletski klub ÔÇ×Vara┼żdin”, Zajednica sportskih udruga Grada Vara┼żdina i Grad Vara┼żdin organiziraju ÔÇ×1. humanitarnu utrku grada an─Ĺela”, za Ivana Ki┼íi─ça, oboljelog od cerebralne paralize. Sav prihod od skupljenih kotizacija, koja je ujedno donacija i iznosi 50 kuna, namijenjen je za tro┼íkove Ivanova lije─Źenja. U Zagreba─Źkoj banci je u tu svrhu otvoren poseban ┼żiro ra─Źun za Ivana, IBAN: HR6223600001502617718 i sve ─çe uplate biti transparentne i dnevno se a┼żurirati.

Ideja je da utrka postane tradicionalna i da se svake godine skupljena financijska sredstva doniraju nekome drugome u potrebi.

Molimo sve klubove, koji se ┼żele uklju─Źiti u ovu humanitarnu akciju, da se poslikaju u svojim klupskim obilje┼żjima i sloganom utrke (ÔÇ×Tr─Źimo za Ivana” – slobodno modificirate i uklju─Źite naziv va┼íeg kluba) te da sliku objavite na dru┼ítvenim mre┼żama uz hashtagove #Tr─ŹimoZaIvana #PrvaHumanitarnaUtrkaGradaAn─Ĺela ili nam po┼íaljite na mail info@ak-varazdin.hr

Tako─Ĺer vas pozivamo da se u ┼íto ve─çem broju priklju─Źite utrci 12. listopada, startom u 10.00 sati na Kapucinskom trgu, duljina utrke je 4.8km, a prolazi gradskim ulicama i bedemima Staroga grada.

Dobro je ─Źiniti dobro! Tr─Źimo i zajedno pomozimo oboljelom Ivanu! ÔŁĄ­čĆâÔÇŹÔÖÇ´ŞĆ­čĆâÔÇŹÔÖé´ŞĆ

leave a reply