Kampanja “Smeh je lek“ predstavlja Klub smijeha

Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“, neprofitna organizacija za pomoć djeci i mladima s teškoćama u razvoju, u subotu, 21. rujna 2019. godine organizira događanje u sklopu kampanje „Smeh je lek“ koje će se održati na Trgu slobode 9, od 10 do 13 sati.

Osim raznih glazbenih, dramskih i zabavnih aktivnosti za sve uzraste, udruga „Uz tebe sam“ građane će upoznati i s novoosnovanim Klubom smijeha, programom koji se sastoji od terapijskih i relaksacijskih vježbi na bazi smijeha i dobrog raspoloženja. Ova jednostavna i učinkovita tehnika namijenjena je svima koji rade s djecom, mladima, odraslima, zdravstvenim djelatnicima, socijalnim radnicima, učiteljima, turističkim animatorima, svima koji se žele osjećati opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije, usavršiti vještine samoizražavanja te ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost! Za sudjelovanje u Klubu smijeha potrebno se udobno obući, ponijeti dekicu ili karimat, bilježnicu i olovku i deblje čarape, jer vježba se u čarapama.

Cilj ove kampanje koja se po prvi put provodi u Varaždinu jest približiti i uključiti djecu i mlade s teškoćama u razvoju u puni život zajednice, odnosno građane Varaždina upoznati i približiti djeci i mladima s poteškoćama u razvoju.

Glavnu ulogu u promotivnom spotu kampanje ima varaždinski glumac Jan Kerekeš.

leave a reply