Danas prijateljska utakmica Nk Orača i Nk Intera (Z)

dav

Nogometni klub Orač danas gostuje na prijateljskoj utakmici kod Intera iz Zaprešića. NK Orač sa puno optimizma odlazi u Zaprešić pružiti jednu pravu nogometnu poslasticu budući da su trenutno na 30 službenih utakmica u nizu bez poraza.

Bez obzira na konačan rezultat ovo će biti jedna od rijetkih prilika za mnoge igrače da osjete da kako je to odmjeriti snage sa prvoligaškim klubom te će to ujedno biti i jedan pravi trening za nastavak sezone u koju su krenuli sa stopostotnim pobjedničkim učinkom u prve tri utakmice. Spomenimo i odličan uspjeh Orača u kupu, gdje su se plasirali u četvrtfinale Županijskog nogometnog kupa te 02. listopada očekuju zanimljiv dvoboj protiv Slobode (Varaždin) za polufinale spomenutog kupa. Orač je trenutno vodeća momčad 2. ŽNL Varaždin sa osvojenih 9 bodova i gol razlikom 11:0. Uprava nogometnog kluba i igrači zahvaljuju se svim sponzorima koji ih godinama prate te se također zahvaljuju i Općini Petrijanec kao generalnom podupiratelju i sponzoru.
Spomenimo da je početkom godine osvijetljeni dio igrališta Nk Orača energetski učinkovitom rasvjetom, a sve u cilju poboljšavanja uvjeta na terenu.
Naime, Općina Petrijanec postavila je nove lampe kako bi seniori ali i mladež Nogomentog centra Orač – Nova Ves imala adekvatne uvijete za treniranje, posebice u zimskom periodu. Radi se o 6 rasvjetnih tijela – reflektora SMD Samsung HIT 200 W.
U nogometnom centru Orač – Nova Ves natječe se 5 kategorija, a klub ukupno ima 134 registriranih igrača u svim kategorijama.
NK Orač „Petrijanec“ najstariji je sportski kolektiv na području općine Petrijanec koji kontinuirano djeluje od svog osnutka 1. srpnja 1947. Utakmica u Zaprešiću igra se s početkom u 17:00 sati.

leave a reply