14. Zagrebački maketarski kup CRNA KRALJICA

Hrvatska udruga vojnih minijaturista organizira tradicionalni XIV. Zagrebački maketarski kup CRNA KRALJICA 2019, koji će se održati dana 7. rujna 2019. godine, u sklopu OŠ Kajzerica (Žarka Dolinara 9, Zagreb), u vremenskom trajanju od 08.00 sati do 17.00 . Svečano otvaranje manifestacije predviđeno je u 12.00 sati.

Cjelokupna manifestacija odvija se pod visokim pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba i njenog predsjednika prof.dr.sc. Drage Prgometa dr.med., a koji će i osobno otvoriti navedeni kup.

CRNA KRALJICA okuplja preko 600 domaćih i inozemnih maketara i zaljubljenika u ovu vrstu tehničke kulture. Uz natjecanje u maketarstvu organizirana je prateća izložba radova, opreme i maketa. Posebnost ovogodišnje manifestacije je potvrđeni dolazak svjetski poznatog maketara g. Kamil Feliksa Sztarabate iz Poljske koji jeprijenos u živo svoje maketarske radionice, a koju prati preko 250000 ljudi diljem svijeta.

Upravo stoga koristimo priliku i pozivamo Vas ovim putem, da navedenu manifestaciju medijski popratite, kako bismo pridonijeli općem razvitku maketarske kulture u našem gradu, ali i šire.

Ukoliko postoji mogućnost medijske promocije kupa, molimo Vas da nas kontaktirate što prije, kako bi smo se mogli dogovoriti oko detalja vezanih za spomenutu promociju. Kompletan program kao i predstavljene izlagače možete naći i na našim službenim stranicama www.huvm.hr i www.crna-kraljica.com

Ulaz na manifestaciju kao i na popratne događaje u cijelosti je besplatan za sve posjetitelje.

leave a reply