Općina Breznički Hum u Bučogradu

Čačiću županovo vino na dar

U atriju Županijske palače u Bučogradu predstavila se Općina Breznički Hum. Posjetitelji su uživali u nastupu orkestra limene glazbe Sveti Martin te u brojnim degustacijama koje su pripremile udruge i OPG-i koji su predstavili svoje proizvode: Udruga za književnost i kulturu Humščak, Vinarija Šafran, Kuća magične trave, OPG Humko i cvjećarnica Dada, OPG Futač i igraonica ‘Čarobna šuma’, a stihove svojih pjesama kazivali su Ružica Kišur Črlenec i Josip Šafranec.
Okupljenim se je gostima i predstavnicima Varaždinske županije uvodno obratio brezničkohumski načelnik Zoran Hegedić, te zahvalio Varaždinskoj županiji na mogućnosti da se udruge, pojedinci i poduzeća s područja ove južne općine na ovaj način predstave u okviru Špancirfesta.

Posebno iznenađenje pripremljeno je za župana Varaždinske županije Radimira Čačića kojem su načelnik Zoran Hegedić i vlasnik Vinarije Šafran Josip Tržec poklonili tzv. Županovo vino, napravljeno za ovu priliku na čemu je župan zahvalio izrazivši zadovoljstvo i pohvale na kreativnosti i poklonu.
U ugodnom ambijentu Atrija županijske palače druženje je nastavljeno do poslijepodneva.

leave a reply